Wytwórnia Octu i Musztardy
Rodzaj działalności: |
Produkcja |
Zakres działalności: |
Rynek lokalny |
Liczba pracowników: |
11 - 50 |
Roczna sprzedaż: |
Euro 1.000.000 – 5.000.000 |
Rok założenia: |
1969 |
Kategorie: |
Artykuły spożywcze |
Kontakt: |
|
|
|
Firm Rank: 0
|
Wytwórnia Octu i Musztardy w Parczewie powstała w 1969 roku. Od początku istnienia skupia się nie tylko na zapewnieniu najwyższej jakości naszych produktów, ale również na bezkompromisowej dbałości o naszych Konsumentów i zapewnieniu im całkowitego zadowolenia. 37-letnia tradycja dobrego smaku octu i musztardy to efekt zatrudniania doświadczonych i odpowiedzialnych fachowców oraz ścisłego przestrzegania norm technologicznych, niezmiennych od chwili uruchomienia produkcji.
Parczewska Wytwórnia jest w stanie wyprodukować 4 miliony litrów octu i 2 tys. ton musztardy w ciągu roku.
Musztarda produkowana jest na bazie naturalnych surowców bez konserwantów, dzięki czemu charakteryzuje się szczególnymi walorami smakowymi. Gorczyca, jako podstawowy składnik musztard, jest dostarczana przez gospodarstwa z ekologicznych regionów Podlasia i Lubelszczyzny, na miejscu odolejana, dzięki czemu nie traci swoich specyficznych właściwości i goryczki nadającej musztardom ostry smak.
Aktualnie Wytwórnia produkuje:
- ocet spirytusowy 10% w butelce 0,5l,
- musztardy (w opakowaniach: 180g, 900g, 1kg, 2kg, 3kg, 5kg):
kremska,
sarepska,
delikatesowa stołowa,
popularna stołowa,
ostra,
- ketchup łagodny i pikantny (w opakowaniach: 240g, 500g, 1kg, 2kg, 3kg, 5kg)
|
|
|
|
Dane teleadresowe
|
Ulica: | Tartaczna 1 |
Miasto: | Parczew |
Kod pocztowy: | 21-200 |
Region: | lubelskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 83 3551796 |
|
|
Osoba kontaktowa |
Imię i Nazwisko: | Joanna Kazanowska |
Telefon stacjonarny: | +48 83 3551796 |
|
|
|
|
|